Surf Competitie 2020

International night surf contest

Voor het eerst zal er in Nederland een nacht-surfwedstrijd georganiseerd worden inclusief een internationaal deelnemersveld. Voor de winnende surfers zullen er diverse prijzen en zelfs een cashprijs te winnen zijn. Voor vrouwen en mannen is deze gelijk. Door een internationaal deelnemersveld wordt het een interessante competitie en worden de locale surfers op een nieuwe manier uitgedaagd. De surfvoorspellingen zijn altijd onzeker in Nederland, daarom zal er in geval van slechte golven een ander format worden gehanteerd (1 wave big trick met Katrol of jetski). Elke surfer krijgt 3 pogingen.
De wedstrijd zal over de hele wereld en in onze lounge te volgen zijn via een livestream.

De jury van de wedstrijd bestaat uit een tweekoppige vakjury en een publieksjury, deelnemers zijn zelf onderdeel van de jury en beoordelen elkaars golven.

Kosten voor deelname aan deze wedstrijd zijn €15,- hiervoor krijgen de surfers naast deelname een t-shirt en 2 drankjes

Talent contest

Deze grom search zal worden georganiseerd in twee leeftijdscategorieën, onder de 12 en 13 t/m 16 . We gebruiken het zelfde format als bij de senioren om de kidsklaar te stomen voor het echte werk. De finale zal aan het begin van de avond plaats vinden om de beste grommets van Nederland in de Spotlight te zetten! Deze wedstrijd zal in samenwerking met de HSA worden georganiseerd.

Kosten voor deelname aan deze wedstrijd zijn €10,- hiervoor krijgen de surfers naast deelname een t-shirt en wordt de lunch verzorgt

Aanmelden is simpel maar we hebben wel wat info van je nodig 😆 Vul het formulier in en doe mee aan een uniek evenement.
€2,50 korting voor HSA leden

Dit surf evenement is mogelijk gemaakt door