International night surf contest

Voor de tweede keer zal er in Nederland een nacht-surfwedstrijd georganiseerd worden inclusief een internationaal deelnemersveld. Voor de winnende surfers zullen er diverse prijzen en zelfs een cashprijs te winnen zijn. Voor vrouwen en mannen is deze gelijk. Door een internationaal deelnemersveld wordt het een interessante competitie en worden de lokale surfers op een nieuwe manier uitgedaagd. De surfvoorspellingen zijn altijd onzeker in Nederland, daarom zal er in geval van slechte golven een ander fun-format worden gehanteerd . Elke surfer krijgt de beschikking over softtops in alle soorten en maten om een zo cool mogelijke trick te doen.

De wedstrijd zal over de hele wereld en in onze lounge te volgen zijn via een livestream.

De jury van de wedstrijd bestaat uit een tweekoppige vakjury en een publieksjury, deelnemers zijn zelf onderdeel van de jury en beoordelen elkaars golven.

Kosten voor deelname aan deze wedstrijd zijn €17,50 hiervoor krijgen de surfers naast deelname een t-shirt en 2 drankjes.

Talent contest

Deze talent search zal worden georganiseerd in één leeftijdscategorie, onder de 16, maar er zijn prijzen te verdienen voor jongens en meisjes . We gebruiken het zelfde format als bij de senioren om de kids klaar te stomen voor het echte werk. De finale zal aan het begin van de avond plaats vinden om de beste grommets van Nederland in de Spotlight te zetten! Deze wedstrijd, gesponsord door O’neill en zal in samenwerking met de HSA worden georganiseerd.

Kosten voor deelname aan deze wedstrijd zijn €12,50

 

Signing up is simple, but we do need some info 😆

Complete the form and join this unique contest!

Test a new Hyperfreak fire

    Dit surf evenement is mogelijk gemaakt door